210209

Idag är det packning som gäller eftersom jag och familjen åker till Vemdalen imorgon. Det blir en hel veckas snowboard-åkning och en hel vecka utan datorn och Daniel. Bra men dåligt helt enkelt. Det ska bli mysigt att komma bort en vecka också och bara vara.

Ikväll ska Daniel och jag ut och käka. Det är nämligen så att på tisdag har vi varit tillsammans i tre år och eftersom jag åker bort tänkte vi att vi skulle ut och äta idag istället. Vi har inte än bestämt oss riktigt för vart vi ska äta. Någon som vet en bra restaurang i Stockholm?


Vi ses i backen (eller om en vecka)!


200209

Nu var det helt plötsligt sportlov och jag har avverkat en lång dag på mässan. Tänkte visa lite bilder från dessa två dagar.



Jag och Camilla i vår monter med vårt tyg



Montern under uppbyggnad



Godisskålen som gick åt väldigt fort. Är det för att vi ser så oskyldiga ut som folk vågar ta åt sig typ 20 godisar åt gången?!



Bokstavsuppsättning



Vi var tvunga att aktivera oss lite eftersom vi var där så sjuukt länge



Rarras fina hand med våra armband



Vår montern, fixad och klar :)

Vi är supernöjda med våra två UF-dagar och vi fick cirka 40 armband sålda.

190209

Nu är jag hemma från en lång dag i Älvsjö. Vår monter blev supersnygg (kommer bilder sen) och vi fick några armband sålda. Imorgon väntar ännu en lång dag och jag ska vara hos Camilla 7.15 (!!) imorgon. Hinner inte skriva så mycket mer eftersom jag ska fixa i ordning till imorgon, kommer inte orka göra något imorgon bitti.

Daniel på stranden i Italien



Snart är det Qatar som gäller, läängtar!

This is why I want summer


UF-mässa

Imorgon är det dags att ställa upp vår monter på UF-mässan. Jag kommer att ta med mig kameran så bilder får ni se sedan. Vi kommer att vara där från 11-20 imorgon och från 8-17 på fredag ungefär, så det blir två intensiva dagar. Jag ska laga pastasallad som jag ska äta båda dagarna eftersom maten på mässan är urdålig.
Imorgon på kvällen är det öppet för allmänheten och på fredag är det för gymnasieelever, så kom dit och köp armband av oss! :)

180209

Idag vaknade jag av att en viss gick in och ut i mitt rum hundra ggr! Vilket gjorde att jag var tvungen att gå upp en timma tidigare för att jag inte kunde somna om. Så nu sitter jag här och undrar varför det inte kan gå något bra på tv?!
Denna dag bjuder på två lektioner i skolan och så lite träning på det, mer än så har jag inte planerat.

Grey´s Anatomy




På onsdag klockan 21 börjar Grey´s Anatomy på kanal 5 igen. Åh vad jag längtar, jag är helt fast i denna serie. Om ni inte har sett det förut tycker jag att ni ska börja se det. Det har allt en serie behöver plus lite extra eftersom det är på ett sjukhus och då kan allt hända (typ)! Så missa inte det imorgon! Och för er nya så går avsnitten från början varje vardag klockan halv 6.


170209

Det var verkligen superskönt att få sova ut idag. Det behövdes efter gårdagen som måste ha varit den jobbigaste jobbdagen sen jag började på macken. Jag jobbade med en kille som bara hade jobbat 3 mån längre än mig så vi fick ta tag i alla problem som dök upp. Plus att han som jag jobbade med fick feber under kvällens gång och just nu känner jag att det börjar kännas i halsen. JAG FÅR INTE BLI SJUK!

Skoldagen igår var också fullspäckad med "pyssel" till vår monter. Vi beställde även hem två sorters nya armband som vi kommer att sälja för 50 kr/st. Säg till om ni är intresserade av att köpa :)



160209

Är just nu väldigt trött eftersom jag då stängde igår på jobbet. Och såklart så är vi klara med det vi ska göra till vårt företag så nu är det en och en halv timma kvar tills vår nästa lektion, ORKA!
Sen är det bara hem, käka något och åka till jobbet igen. Stänger även ikväll så jag lär ju inte vara piggare imorgon bitti. Men då kan jag i alla fall glädja mig åt att jag stod ut och fick pengar på köpet plus att jag inte ska jobba på två veckor sen.


God morgon

Dagen är inte så planerad, jag ska nog städa lite grann och träna tror jag. Jag ska även stänga på macken ikväll, snark! Kommer vara så himla trött i skolan imorgon då vi har heldag för en gångs skull.

Min alla hjärtans dag

Min dag har spenderats i Täby C där jag lämnade ut några CV:n och sen har jag jobbat resten av dagen. Nu blir det en myskväll framför tv:n.

Denna sjal och linnet under fick jag av mamma som alltid vet vad jag vill ha :)



Alicia bakade några söta muffins som jag inte har smakat på än


Och den här t-shirten fick Daniel av mig



140209

ALLA HJÄRTANS DAG


LOVELY


130209

Idag är det fredag, helg igen, så skönt! Idag ska vi åka och göra våra inköp till UF-mässan, hoppas verkligen att vi hittar allt för jag har ingen lust att åka igen sen.

120209

Idag åkte jeansshortsen på...



Så här vill jag se ut i vår

  

  

  

Allt från ASOS

Såå söta örhängen


Hej!

Vaknade nyss av att min fot hade somnat, inte alls skönt! Är fortfarande lite trött av gårdagens jobb men det blir inte en så jobbig dag i skolan så det är bra :)
Hoppas att ni får en trevlig dag!

Daimglassrecept

Eftersom Andrea väldigt gärna ville veta hur man gjorde denna hemgjorda glass kan jag lika gärna berätta det för fler. Det är faktiskt mycket enkelt. Du behöver:

2 ägg
1 dl socker
3 dl grädde
1 påse daim

Vispa ihop sockret och äggen för sig och grädden för sig. Blanda sedan ihop allt med daimen. Lägg i frysen och låt stå tills det stelnar. Mycket enkelt och supergott!!


Daimglass

Sitter just nu och kollar på Grey´s och väntar på min hemgjorda daimglass som ska frysas.
Ikväll är det jobb som står på schemat och som tur är börjar jag inte förns 12.20 imorgon. En riktigt skön vecka måste jag säga.

110209

Sovmorgon igen och jag älskar det! Man känner sig så himla mycket bättre på morgonen än vad man gör när man går upp klockan 7. Idag är det tydligen någon minimässa i skolan, vi ska gå runt och prata med folk från yrkeslivet och högskolor tror jag. Sedan är det ännu mera jobb med företaget! Vad gör ni idag? :)

Guldigt

Idag åkte västen från Gina på :)



God morgon

Det var verkligen superskönt att få sova tills jag vaknade och jag känner mig väldigt pigg just nu. Jag har därför börjat min morgon med att skicka iväg mitt CV till några affärer. På något konstigt sätt känns det som att jag kommer få ett jobb till sommaren till slut men det är ju inte alls säkert!
Ska snart hoppa i duschen och bege mig mot skolan där datorbaserad redovisning väntar, inte direkt kul. Sen ska vi fortsätta jobba med vårt företag.

Kväll

Har precis tränat step, mycket skönt med lite träning. Ska nog kolla på några Grey´s avsnitt innan jag lägger mig. Börjar inte förns 12.20 imorgon, yes! Vad har ni gjort en dag som denna? :)

Röda byxor

Såhär matchade jag mina röda jeans idag, vad tycks?! (Hade även mina svarta kilklackar från H&M)





Grey´s!

Har nu fått hem den fjärde och senaste säsongen av Grey´s Anatomy! Jag kan verkligen inte få nog av den här serien, den är såå bra! Nästa onsdag börjar den femte säsongen på tv, ser fram emot det.





080209

Gårkvällen spenderades hos Daniel liksom denna kväll. Blir därför inte så mycket bloggande eftersom han inte har någon data för tillfället. Ikväll ska vi nog se Beck, om jag får som jag vill :)
Denna dag har jag varit i stan med Rarra och Andrea. Det blev ett par jeans, jeansshorts och ett skärp, vad tycks?



Tänkte även lägga upp en bild på armbanden vi säljer i vårt UF-företag. Vi kommer att sälja dem för 100 kr eller 50 kr för de mer enklare armbanden. Om ni vill köpa är det bara att höra av er :)



Sophie Kinsella

Just nu så läser jag en superbra och rolig bok, "Mina hemligheter", skriven av Sophie Kinsella. Hon har även skrivit shopaholic-böckerna, jag har läst tre av dem men tydligen finns det en till. Måste köpa den! Dessa böcker är så otroligt underhållande och jag rekomenderar dem starkt till de som inte läser mycket eftersom de är väldigt lättlästa. Jag ligger bokstavligen och skrattar för mig själv åt dessa och det hör inte till vanligheten. Så läs dem!

Den första boken "En shopaholics bekännelser" ska även komma på film. Den har biopremiär den 20 februari i USA så vi får se när den kommer hit. Men om man tittar på trailern så blir jag lite tveksam, kan den verkligen överträffa boken? Tveksamt...




TRÖTT

Har precis kommit hem från jobbet och gav mig direkt på städning så nu är jag trött. Har ingen aning om vad som kommer att ske ikväll men det får vi väl se.
Jag ska i alla fall ta ett bad och ligga där lääänge!




Fredag

Och då var det snart helg igen, sköööönt! Fast det känns ju inte så bra att det är jobb som står på schemat. Men jag får stå ut, så jobbigt är det faktiskt inte. Det är bara så mycket skönare att ligga i soffan med en bra film och lite snacks.
Just nu sitter jag i skolan och väntar på en debatt som vi ska ha klockan 2. Brukar tycka det är ganska kul att debattera men just nu känns det bara som att jag vill hem.
Jag får helt enkelt hoppas på att kvällen bjuder på några roliga överraskningar :)

Mer tv

Och nu blir det OC, vet inte hur många gånger jag har sett alla avsnitt. Men ni måste väl hålla med om att det är den bästa serien någonsin?!


Sveriges värsta bilförare

Har precis sett klart på "Sveriges bästa bilförare", herregud säger jag bara!! Helt plötsligt känner man sig faktiskt som ett proffs när det gäller bilkörning om man jämför med de som är med i programmet. Kolla bara på det här, haha och det här!

Jordgubbe


050209

Idag har dagen bestått av Internationell ekonomi där vi såg "Lilja 4-ever". Det var väldigt länge sen jag såg den och den är såå hemsk. Man sitter bara och mår dåligt hela filmen.
Sen verkar det som att magsjukan har börjat härja igen, jag vill inte bli sjuk!!


REA

Den här jeansjackan kostar bara 176 kr + 10 kr frakt just nu på Asos. Självklart så finns den inte i min storlek. Den finns i medium men jag vågar inte chansa. Passa på säger jag bara!


KAOS

Just nu behöver jag få ordning på min garderob. Jag har nu letat ett tag efter en bra klädhängare och skohylla. Eftersom min garderob inte är i mitt rum är det mycket som hamnar på hög på min stol. Är det någon som kan tipsa om någon snygg klädställning eller skohylla? Behövs verkligen just nu!

Nya skor

De blev dom bruna tillslut och de passar perfekt, supernöjd med 37,5 storleken som aldrig finns!
För er som undrar är skorna från Nelly och de kostar 398 kr totalt eftersom man får rabatt med csn-kortet.


040209

Ännu en dag i skolan och det går seeeeegt!  Det blir ju inte bättre av att det är soppa i skolan... Sista lektionen har vi redovisning och vi ska leka reseledare, det blir ju så mycket roligare då! Plus att lärarna faktiskt tycker det är bättre när man är lite kreativ. Annars har jag absolut ingenting planerat för dagen vilket alltid är tråkigt tycker jag men jag får väl hitta på något.

Gym

Avslutade dagen med att gymma lite. Orkade egentligen inte men syrran tjatade så det var väl lika bra. Det var helt fullt på gymmet men vi gick till maskinerna med lufttryck för det verkar inte vara någon som vågar sig på det. Tur för oss det för då får vi vara ensamma medans alla andra trängs!
Nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det läggdags. God natt!

Bästa!

Nu blev allting mycket lättare, Camilla ringde precis men en superidé till vårt företag. Hon har hittat jättefina armband som vi kan sälja. Vi beställde hem 40 st redan idag som kommer om 2-5 dagar. Nu blev allting lite roligare igen för jag tror verkligen att de här kan bli bra och så har vi något att sälja på mässan också!
Bilder kommer sen :)

030209

Dagen har varit ganska tråkig, vi har en hel vecka med EU just nu vilket är ganska intressant men man har ju ingen ork just nu. Vi håller även fortfarande på att fundera ut en bra idé till vårt företag eftersom rektorn sa nej. Jag tycker att vi borde sälja godisremmar eftersom det är enkelt. Men nej tydligen så köper ingen det, men joo säger jag! Jag älskar godisremmar!!




Vilka?

Tänkte beställa dessa skor. Men vilken färg?!





That´s life

Tänkte klicka hem den här från New City Love, men såklart så var den slutsåld. Typiskt!



Ledigt

Idag är jag ledig, har egentligen friluftsdag men "egen aktivitet". Så jag ska väl steppa lite ikväll det får bli min träning. Annars så blir det nog en ganska lugn dag. Måste skriva klart en skoluppgift och sen kanske göra några andra behövliga saker.

?

Funderar på att beställa hem den här. Vad tycker ni?


Musik

Det här måste ha varit den bästa låten år 2008.




Den är som bäst när man kör bil och har riktigt hög volym!

010209

Gårdagen var mycket trevlig! Det blev Laroy tillslut vilket blev roligare än vad jag trodde. Vi dansade oss fram enda fram tills stängning ungefär eftersom det inte fanns någonstans att sitta. Jag kan säga att det känns i fötterna idag, jag hade min kilklackar från H&M. Vi kom hem ungefär klockan 5 imorse och då var det vääldigt skönt att sova. Hade ju varit uppe i ca 22 timmar, jobbade på morgonen. Men idag är det bara att slappa som gäller måste orka plugga lite också.
Bilder kanske kommer sen det är inte jág som står för dem.

RSS 2.0