H&M

Jag ska på arbetsintervju på H&M och jag är överlycklig!! Efter en jädra massa jobbsökande så har jag äntligen fått svar. Jag har sökt en massa "skitjobb" som jag bara sökt eftersom jag vill jobba och inte ens dom har hört av sig och så får jag detta mail från H&M istället. Jag vet såklart att det finns en stor risk att jag inte får jobbet men man kan ju vara lycklig en stund iaf och det är en bra bit på vägen :)

Too much?


Jag kan inte bestämma mig om dessa skor från Nelly är otroligt snygga eller lite för mycket. Vad tror ni?

Sparkly



Ja, om man hade tillräckligt mycket pengar så skulle man hitta allt man ville ha...

HOT

Denna skapelse kan man ju inte låta bli. Tänkte precis beställa den från H&Ms hemsida men såklart så levereras den i mitten av september och då är det ingen idé eftersom jag inte kommer att kunna lämna tillbaka den eller använda den då jag är i USA i sep.


300709

Har precis kommit hem från gymmet som jag inte har besökt på ett tag. Jag brukar ha väldigt svårt för att ta tag i mig själv så jag brukar alltid gå på pass så att någon annan kan säga åt mig vad jag ska göra. Men idag gick jag dit helt själv och körde hårt, så nu är jag helt slut och stolt över mig själv haha.

Pust

Kom precis hem från ett överbefolkat tegel, usch det är verkligen inte kul att trängas. Och nu är jag såklart pigg och kan inte sova men jag får väl sitta här och kolla runt och mysa lite med min katt ett tag.

Los Angeles

Nu är det endast 5 veckor kvar tills vi åker!! Sååååååååååååå underbart!


Loppis

I förrgår så åkte jag och Rarra till Täby Galopp för att ställa ut våra saker på loppisen. Det blev en riktigt bra dag med mycket försäljning och det var verkligen kul, tro det eller ej! Vi fick några slantar också och vi bestämde oss även för att åka dit i helgen igen eftersom vi inte sålde slut på allt. Så jag ser faktiskt fram emot vårt nästa loppisbesök :)




Läckert

Jag måste ha ett datafodral då jag ska ta med datorn till USA och jag har hittat det perfekta! Eller vad säger ni?



240709

Jag börjar bli trött på att vara ledig, eller det hade varit helt okej om det hade varit bättre väder. Det står faktiskt att det ska bli bättre väder idag så jag sitter och väntar på det. Jag lämnade in min kamera igår också och det kommer att ta ca 2-3 veckor, suck! Tur att det är ca 5 veckor tills USA, annars hade jag fått lite smått panik. Nej nu måste jag hitta på något innan jag växer fast i stolen...

210709

Jag sitter och hostar och längtar tillbaka till stugan på Gotland så nu blir det lite fler bilder. Även dessa är "snodda" haha..












200709

Oj oj oj, vad tiden rullar på! Kom hem från Gotland imorse och jag är fortfarande riktigt trött då jag inte kan sova överallt som vissa andra haha. Vi har iaf haft en sjukt bra vecka med många fina stunder :) Och allt är då tack vare Rarra som stod för både bil och boende, riktigt bra! Nu ska jag bara ta det lugnt veckan som kommer för resan tog på krafterna.
Jag har inte kunnat tagit en enda bild då min kamera la av första dagen men då är det tur att alla andra har med kamera :)
















110709

Kom hem från landet igår och jag är besviken på vädret som mer liknar en oktobervecka, fyy! Nu längtar jag verkligen till en månads värme vilket det blir om ca en och en halv månad, wooho! Sen har man ju blivit sjuk som vanligt också, det är alltid lika kul. Fast det var lika bra att bli det nu när det inte fanns något speciellt inplanerat.

060709

Hela helgen har i princip bestått av jobb. Jag skjutsade Daniel och hans kompisar till Arlanda igår morse då de ska till Turkiet och jag är lite avis, jag vill också till värmen! Hur kan jag missa den varmaste veckan i Sverige hela tiden?
Ikväll åker jag till landet och hoppas på lite bra väder i alla fall annars blir det nog inte så kul. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem, jag får se :)

020709

Nu är man hemma igen och vi har haft det underbart :)


















RSS 2.0