Lördag

Igår blev den en mysig idolkväll. Robin och Kevin var såklart bäst och Johan åkte uuuuuut, vilken lättnad! Psykomänniska som kom upp på scenen med honom efter hans låt, hon kommer att få ångra det där i framtiden hahaha.

Idag är det lördag och jag hade egentligen hela denna dag planerad in i minsta detalj, men min förkylning förstörde allt. Jag tror faktiskt att jag ska ignorera min förkylning ikväll och ta mig till Lindhomen som planerat. Hoppas bara att det är värt det, men det tror jag!

Bästa underhållningen

Idag har jag bara varit hemma, mår inte så värst bra. Som jag sa innan blir jag så himla rastlös när jag är sjuk just för att jag inte orkar göra något. Jag bestämde mig då för att lägga mig ner och kolla på film. När jag kollar runt hittar jag min absoluta favorit, SUNES JUL!! Nedanför kan ni se mitt favoritavsnitt:

JULBAKET!




Rastlös redan

Mamma mia var sådär, verkligen inte så bra som många har beskrivit den. Jag skulle säga att den var bra och inte så mycket mer än det.

Jag mår mycket sämre än tidigare idag och så fort jag börjar må dåligt blir jag rastlös. Anledningen till det är att jag vet om att jag inte kommer orka göra så mycket och tanken av det gör mig rastlös. Det är inte meningen att jag ska vara sjuk!! Något som piggar upp mig en aning är att jag har paket som ligger och väntar på mig från ASOS, hoppas att allt är som jag tänkt.
Jag slipper även jobba här framöver, men det är både positivt och negativt. Det är väldigt många timmar som jag inte ska jobba och det betyder mindre pengar för min del. Men men, vad ska man göra? Jag orkar ju inte stå där och må dåligt heller.

Puss&Kram

Sjuk igen

Filmen var sååå mysig! Det var verkligen en perfekt film för kvällen. Det var en lagom dos av allt en film ska innehålla, men det jag älskade mest var den söta kärlekshistorian mellan huvudrollerna. Filmen rekommenderas alltså!

Självklart ska även min sjukperiod komma och det känns som att den är här nu. I natt vaknade jag av att det gjorde väldigt ont när jag svalde, inte alls kul. Duktigt som jag är svek jag inte mina företagsmedlemmar och pallrade mig till skolan ett tag ändå. Orkade inte vänta tills matten började så jag gick hem istället. På vägen hem hyrde jag "Mamma mia" som jag tänkte se på snart, hoppas på att den är så bra som alla säger.

Det värsta med denna dag är att jag ska jobba ikväll. Har försökt att hitta någon som kan jobba istället för mig, men det finns ännu ingen som har nappat. Snäääälla, kan någon jobba istället för mig så jag slipper!

BIO

Ännu en slapp skoldag har passerat, jag gick hem redan vid 12-tiden vilket var riktigt skönt!

Ikväll blir det bio med några tjejer, vilka är ännu osäkert. Vi ska se "Twilight", en vampyrfilm haha. Låter inte så bra men jag tror att den är det. Kolla in trailern! Lite konstigt, men den verkar ändå bra!

 


Egentligen var det Andrea som styrde upp biokväll ikväll med just den filmen. Jag var verkligen så taggad på bio ikväll och även Rarra var det. Andrea kommer då på att hon helt glömt bort att hon skulle bort på middag just denna kväll. Hon som så gärna ville se denna film frågar då om vi kan se den på måndag eller nått. Först går jag med på det, lite senare tar biosuget över och jag och Rarra bestämmer oss för att ikväll är det bio som gäller.

Förlåt Andrea men som sagt vårt biosug tog över, men självklart blir det en biokväll för oss också men då blir det av när någon riktigt bra film har kommit ut. Right!?

Julshopping

Vi måste ju gå i världens bästa skola haha. Och då syftar jag ju självklart på allt eget arbete vi får!
Idag hade vi eget arbete hela dagen och vi valde därför att jobba hemma, effektiva som vi är var vi klara snabbt.
Vi åkte då till Täby centrum. Jag hittade några julklappar och jag börjar, tror det eller ej, bli klar med min juklappsshopping haha. Köpte en riktigt fin svart, stor ring till mig själv också!

Puss&Kram

Lussebullar

Gårdagen blev en mycket slapp dag med en tripp till Arninge och en kväll med filmmys, mycket sköönt!

Denna dag har bjudit på lussebak, jag och Carro har tagit vår tid och bakat riktigt goda lussebullar. Andrea var även med på ett hörn, hon hade inget bättre för sig och var då smart att komma till oss och få smaka på de utsökta bullarna haha.

Nu är det snart dags för body combat, jag känner att lite träning behövs!

Puss&Kram

Jobb jobb jobb

Nu är jag äntligen hemma efter en massa jobb!!
Jag tackar Rarra för hennes besök det är alltid lika kul, mitt icke tack går till Andrea som svek haha.

Eftersom jag gick upp kl 7 imorse var jag nästan först att åka på snöstormen. Det var inte så kul att ta bort en decimeter snö på bilen med bara handen, jag hade ju bråttom!

Jag måste dock erkänna att vädret är väldigt mysigt och jag ser fram emot en icke planerad dag.

Puss&Kram

Mässa

Idag var vi på SACO-mässan med skolan, förvirring säger jag bara!
För det första var det så mycket folk sen finns det hur mycket som helst man kan plugga.
Jag har ingen aning om vad jag vill och det här gjorde det inte så mycket lättare men men...

Ikväll blir det bara jobb hela kvällen. Kom gärna till macken och gör mig sällskap haha

Puss&Kram



Lååång dag!

Igår begav vi oss till Skärholmen vid ungefär 12-tiden. Eftersom det tar så jädra lång tid att åka dit så var vi inte där förens halv 2 typ. Anledningen till att vi åkte så långt bort var att vi skulle se en teater, "Fem gånger gud" klockan 7.
När vi väl hade kollat igenom alla affärer och även hunnit äta insåg vi hur långa tid vi hade kvar tills teatern började.
Vi fick då fördriva tiden med att ta ut kläder till varandra som man fick prova. Ganska kul faktiskt! Kan rekommenderas, dock endast om man verkligen har mycket tid på sig annars blir det nog lite tråkigt, hahaa!
Tråkigt nog blev det ingen shopping alls för min del!

Puss&Kram

Inspiration



Frågan är bara om det kanske blir lite kallt?
Kanske ett par mönstrade strumpbyxor under?
Det skulle ju kunna bli nått, bara om plånboken tillåter.


ASOS

Jag satt och kollade lite på asos och bestämde mig för att beställa hem ett par skor till mig själv och en skjorta till Daniel. Vad tycks?





Det är väl dags!

Eller? Borde man ha en blogg?
Jag kan ju prova iaf, jag tror att Camillas anledning till hennes bloggande är ganska bra:
"Det är skönt att skriva av sig lite ibland!"

Vi får väl se hur det här går!

Nu ska jag tillbaka till Ugly Betty, väldigt underhållande måste jag erkänna.

Puss&Kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0