270409

Börjar bli sjuk, BAJS!

240409

Solen gör mig glad! Utan solen skulle denna dag vara vädligt tråkig då skoldagen var värdelös och det är idag dags för jobb igen. Nej nu vill jag inte jobba på helger längre! Men jag är tvungen då jag måste ha pengar att spara, det är bara att stå ut helt enkelt :) Ett plus är ju att man har pengar på kontot igen!
Och för de som undrar så var Tibbles musikal superbra!! Jag kan rekomendera den som vill att gå och se på den.

230409

Gårkvällen spenderades på jobbet vilket gjorde att jag sov väldigt dåligt inatt och vaknade tröttare än någonsin fastän jag hade sovmorgon, jaja det var bara att gå upp och som tur var hade jag bil så jag behövde inte stressa så mycket. Ännu en tråkig dag i skolan är snart slut och ikväll har musikalen, Trollkarlen från Oz, på Tibble premiär och Therese spelar huvudrollen, Dorothy, så det ska bli sjukt kul att se!!


220409

Sitter i skolan och har tråkigt, drömmer mig bort till värmen i Venice Beach :)


210409

Kort skoldag och en allmänt tråkig dag! Det är en sån dag då man inte riktigt orkar gör något men man är ändå rastlös, blää.

Studentskiva

Igår ägde ju då vår studentskiva rum och den vart väldigt lyckad! Alla verkade nöjda och det var jag med och kul var det! Det var som sagt tema "Hej, jag har kommit fel" och jag hade kommit till fel årtal då jag hade klätt ut mig i 60-talskläder.


Nu är det nära


170409

Jag var hos min mormor och morfar igår och hittade massor av gamla kläder som jag tänkte använda mig av på skivan :)
Idag ska jag och Rarra åka till Täby C eller något vet inte riktigt än. Ikväll är det dags för jobb, det är de jobbiga 15 timmarna som jag har framför mig och jag ser inte fram emot det!

Längtar redan bort igen
160409

Idag blir det också en kort skoldag, jag tror att vi går dit av en anledning faktiskt, det är PANNKAKOR haha. Det får man ju bara inte missa! Annars är det inte mycket som händer idag...

Studentklänning
150409

Idag blev det en kort skoldag så jag och Rarra bestämde oss för att ta en sväng till Täby C. Jag planerade att hitta en studentklänning och Rarra hakade mest på. Jag hittade en supersöt på MQ men den fanns inte i min strl så vi begav oss istället till Stinsen där den fanns och jag slog till! Den är perfekt :D Visar en bild senare..
Det blev också en ring, ett nagellack och en supergod mjukglass. En mycket trevlig dag må jag säga, som alltid när man gör något annat än att sitta hemma och säcka.

Rensning

Jag har nu rensat min garderob på saker som jag gärna vill kunna ha men inte kan. Så nu säljer jag dem istället så att någon annan kan få nytta av dem. Säljer bla dessa snupersnygga skor, från Asos i strl 37, som jag gärna inte vill sälja men jag kan ändå inte ha dem då de är för små. Så gå in på tradera och buda vettja! Och kolla även på de andra sakerna jag säljer :)


Hemma igen

Då var jag tillbaka igen och jag kan ju tala om att jag gärna skulla åka iväg igen på en gång! Det är så trist här hemma, speciellt vädret, usch! I Qatar var det i alla fall underbart och jag funderar starkt på att flytta utomlands inom en snar framtid :) Men jag har ju faktiskt USA att se fram emot också och det gör jag!


030409

Nu är jag så gott som klar med packningen så nu är det bara att vänta in tiden, boooring! Flyget till Qatar går halv elva ikväll så vi är framme tidigt imorgon bitti. Ni får ha det så bra här hemma, see you in ten days! :D

020409

Gårdagen blev en väldigt trevlig kväll! Vi åkte först till Sara och var där ett tag innan och sedan var det inte långt till skivan då Sara bor i stan, sååå skönt! Vi hade jättekul och fastän det kunde varit lite mer folk tycker jag var det bra ändå :)
Idag är det packning och städning som gäller då jag åker till Qatar imorgon!! :D
010409

Idag hade vi nationella prov i Svenska B vilket gick rätt så bra tycker jag, men man vet ju aldrig. Ikväll är det i alla fall den första studentskivan som gäller :) Temat är kaos och det kan man ju verkligen tolka hur man vill. Jag tänkte klä mig lite discoaktigt tror jag men jag får se vad det till slut blir.

RSS 2.0