Lördag

Nu börjar jag bli väldigt trött eftersom jag var uppe redan klockan sju imorse och jobbade från halv 8 till 12. Efter jobbet  skjutsade jag Daniel till centralen, vilket tog en nedrans lång tid. Alla som kör bil i Stockholm är ju GALNA! Plus att Daniel var stressad vilket inte gör det bättre. Tog sedan en sväng förbi Täby C för att hitta något att ha på mig kväll. Det blir krogen med Therese och Sandra. Men där fanns det ingenting som föll mig i smaken.
Vill ju ha en transparent tröja som jag skulle ha till min kjol. Vad ska jag nu ha till min kjol (den svarta spets)?



Den var en sån här jag var ute efter.


Företaget

För er som undrar gick vi i företaget idag och pratade med rektorn om vårt förslag till alla hjärtans dag. Hon var mycket tveksam och hon hade inte direkt några bra argument för att vi inte skulle kunna få. De enda hon kunde säga var att skolan inte ville stödja något sådant och att vi skulle tänka större (?) och sedan skicka ett mail. Vi skickade då ett mail till henne där vi tänkte "större". Hon ska ta upp det med några andra under måndagen och så får vi besked på tisdag. Hoppas verkligen att vi får genomföra det annars är vårt företag så gott som kört!

Min fredagkväll ska då spenderas på jobbet, ska dit om en timme. Lite tråkigt faktiskt, plus att jag ska tillbaka dit halv 8 imorgon bitti. Gillar verkligen inte stängnings- och öppningspassen. Men Rarra har sagt att hon ska hälsa på så det får bli ljusglimten ikväll :)

ASOS



Skulle vilja ha den här outfiten från Asos, minus hatten eftersom det inte riktigt är min grej. Men annars är den ursnygg! Och frakten från asos just nu är bara på 10 kr till och med den 10:e februari. Passa på!

Dagen

Min första lektion var vid kl.14 så jag hade gott om tid hemma vilket jag älskar! När jag kommer till skolan har Camilla och Sandra kommit på en bra idé för vårt UF-företag (som går åt helvete). De tänkte att alla i skolan ska få beställa rosor och godis som vi sedan lämnar ut på alla hjärtans dag, en mycket bra idé tycker jag! Vi måste bara få det godkänt av rektorn eftersom det tydligen kan vara diskriminerande?! Fattar ingenting? Skulle kunna skriva på en hel del vad jag tycker om det men jag har ingen lust med det just nu. Vi ska i alla fall försöka med det.
Jag hade sedan ett matteprov som inte gick så vidare.
Nu har jag precis kommit hem från ett afropowerdancepass som var lite konstigt men hyffsat kul, det kommer nog inte bli en vana men kanske någon till gång.

MQ

Vad jag har sett verkar MQs nya märke Very Yellow ha mycket fina accessoarer och kläder. Måste åka iväg och kolla på det någon dag. De visar inte så mycket på hemsidan men de det visar verkar riktigt bra! Personligen tycker jag att MQs sortiment inte har varit så roligt på senaste tiden så jag får väl hoppas att de har ändrat på det nu.

Inspiration från H&M



Ett och annat kommer nog följa med mig hem!


Ledigt

Idag var man då ledig, hur skönt som helst! Dagen började dock inte alls bra. När jag skulle ut och hämta posten halkade jag på min trappa som var gjord av is. Så nu har jag ett svidande skrapsår på armbågen och ett stort blåmärke i svanken. Kommer faktiskt att hoppa träningen pga detta, så ont gör det!
Utöver den här tråkiga incidenten så lyckades jag baka en kladdkaka åt Daniel och jag har även varit flitig och gjort lite läxor. Matteprov och inlämningsuppgift imorgon, suck! Men jag kan glädja mig själv med att jag bara har en lektion imorgon och på fredag :)

De här vill jag också ha till sommaren eller nu!



Om jag bara kunde vinna lite pengar, bara lite skulle räcka :)

Ge mig sommar nu!

Dessa klänningar från Mina uk vill jag ha till sommaren i alla fall.

   


Idag fyller min sötnos 21 år!



Förlåt för att jag inte orkade gå upp och gratta dig men det får bli sen :)

Fullbokat

Idag var skoldagen lååång och tråkig. Nu har jag precis hunnit vila lite eftersom jag har huvudvärk. Ska åka och jobba om en timme, inte alls kul. Kommer då inte hem förns halv ett men som tur är är jag ledig imorgon.

Hoppas ni andra har en roligare dag än vad jag har :)



260109

Ny vecka igen och den började mycket tråkigt. Det känns som att det här kommer bli en mycket seg vecka. Behöver lite torr mark och solsken då skulle jag bli glad!



Bara lite grönare skulle räcka

Staden

Idag åkte jag och Rarra till stan för att kolla lite. Jag skulle bland annat försöka hitta en födelsedagspresent till Daniel. Det lyckades jag hitta och även lite till mig själv. En väska från Friis & Company för ynka 199 kr och en tröja för samma pris, mycket nöjd.



Här kommer även en bild på min kjol som jag nämnde tidigare från H&M. Det som är lite konstigt med den här kjolen är att den är från H&M Trend och i affären där jag hittade den fanns det bara vanliga H&M kläder. Men när jag var i stan såg jag kjolen på H&M Trend men det var inte någon rea på den. Hur den kjolen hade hamnat där i en upplaga är ett mysterium. Jag har alltså hittat ett riktigt fynd, NÖJD!


Ett annat par

Nu hittade jag ett annat par skor med dragskedja på chicy som kostade 699 kr. Det blir ju dyrare än skorna som jag visade tidigare men det blir dock lättare och billigare att skicka tillbaka dem om de är fel storlek. Men vilka är snyggast?


Ikea

Dagen bar av mot Ikea vilket var en besvikelse, allt som jag ville ha var slut. Jag kom alltså hem tomhänt. Kvällen ska spenderas hemma hos Therese, blir nog någon film. Det var tydligen Jakob som hade valt film så vi får se om jag och Therese kommer vara intresserade haha.
Sitter just nu och lyssnar på Chris, so great!

En bra kväll

Vi åkte ju som sagt in vid 2-tiden , lite väl optimistiska med tiden måste jag erkänna. Eftersom vi var så hungriga åt vi direkt på något Kina-ställe, ingen höjdare faktiskt. Sen gick vi runt och kollade lite, jag fyndade en kjol på H&M för 150 spänn som jag kan visa sen. När vi kände oss nöjda med vår rundvandring var det fortfarande en del tid kvar. Vi tog då en fika och satte oss med en varsin tidning.
Det var insläpp vid 19.30 så vi gick ut för att ställa oss i kö lite innan det, och vad möts vi av? Jo, världens längsta kö! Vi tänkte att kön inte kan vara så lång så vi gick förbi hela och hittade oss en annan kö som var i perfekt längd. Puckon som ställer sig längst bak i den längsta kön säger jag bara! Men i alla fall så kom vi fram ganska fort. Väl inne var det inte alls så mycket folk som jag trodde vi ställde oss då i en ytterligare kö för att komma närmare och innaför "gallret". Vi insåg att köer inte är vår grej och trängde oss lite oskyldigt. Vi kom då in! Här är vi innaför "gallret" haha



Vi fick vänta en jädrans tid på förbandet som var inga andra än Crossfire, en rolig överaskning



Vi fick sedan vänta ytterligare en lång tid (kändes som en evighet) innan Chris anlände och då blev det livat!



Här stod vi fortfarande en bit bort. Från början stod vi ännu längre bort så dom bilderna blev inte så bra. Men vi kämpade oss igenom alla galningar och tillslut var vi så nära så det gick nästan inte att komma närmare. Men hjälp vad svettigt det var.







Vi tyckte ju att vi var nära tills han förflyttade sig till andra sidan och började dansa i bar överkropp, too bad!!



Det var i alla fall en riktigt bra kväll och jag måste ta tillbaka det jag sa innan, han var snygg! Har även en massa videos men jag har inte riktigt kläm på hur man gör för att ladda upp dem här så det får bli senare möjligen.




Nooo

Jag visste redan imorse när jag packade alla mina saker att jag hade glömt något. Jag har glömt min kamera!! Och det finns ingen tid att åka och hämta den. Jag åker dirket från skolan mot staden. Vad ska jag göra?!
Dagen blev dock räddad för en sekund sen eftersom Rarra erbjöd sig att skjutsa mig, vilken ängel!!! :D

Chris Brown

Skoldagen blev bara ännu segare då vi fick plugga på egen hand på internationella ekonomin och jag hade ingen lust att plugga då men jag var tvungen att stanna kvar till matte C lektionen som var i slutet av dagen. Hatar sega dagar!
Eftersom jag inte orkade plugga tidigare måste jag egentligen plugga nu, provet är ju imorgon! Men jag har rätt så bra koll skulle jag vilja påstå så jag kollar nog igenom det lite till och sen får det räcka.

Imorgon blir det i alla fall en rolig kväll då jag ska på Chris Browns konsert med Andrea och Ida. Vi beger oss vid 2-tiden ungefär eftersom Andrea är förälskad i Chris och har bestämt att vi ska stå längst fram. Vi får se hur det går med det, jag är inte direkt den typen som gillar att trängas, jag hatar det! Men kul ska det bli i alla fall!!



Nja, Andrea så snygg är han inte! ;D


Kuuuuuul

Nu när man har varit duktig och pallrat sig till skolan 8.20, vad händer? Jo, vi har typ ingen lärare, eller det är ingen som dyker upp i alla fall. Jag som var så trött imorse hade kunnat sova lite till! Och så har vi heldag idag också, kan det bli bättre?

Färgklick

Den här såg Camilla (var det du och jag som såg den? Dåligt minne) och jag när vi var i Täby centrum. Riktigt söt, från Bianco. Åhhh vad jag vill ha pengar nu, om två dagar är det löning och det ser jag fram emot. Jag ska dock inte shoppa så mycket har jag bestämt mig för men vi får se hur det går.



Visst är den söt? En riktig färgklick till en tråkig dag.


Perfect

Elin Kling tipsade om dessa på hennes blogg. De är ju så läckra, vill ha dem till sommaren.


Duktiga jag

Har äntligen fattat hur man fixar till bloggen. Med hjälp av min tekniska syster så har min blogg nu fått ett nytt utseende. Vad tycks?

Trött

Dagen rullar på sakta men säkert. Hade lite internationell ekonomi i skolan och gick sedan hem vid lunch, åt lite tortellini. Nu ligger jag framför tv:n och håller på att somna. Idag kommer absolut inget hända vad jag vet. Jag tar en paus från träningen idag. Helt enkelt en händelelös dag.

Dom är mina!

Jag hade egentligen lovat mig själv att inte köpa något eftersom vi bara skulle till stan för att köpa våra tygskor (vilket vi inte gjorde, lång historia).
Men så ska såklart de andra tjejerna kolla lite i andra affärer och vad stöter jag på? Jo skorna som jag visade här förut fast i svart. Hur kan man inte köpa dessa skor? Så de blev helt enkelt mina.


Lugn dag

Dagen har mest bestått av Grey´s Anatomy, jag är helt fast i deras lilla värld. Jag lyckades klämma in ett combat-pass emellan avsintten, passet var riktigt jobbigt eftersom jag tog i som bara tusan.
Imorgon är det skola igen. Tiden går så fort så när man äntligen insett att det är helg är helgen slut.

Örhängen

Det blev inga nya skor men jag fick ett tillgodokvitto så nån gång blir det ett par nya skor.
Jag fick ett par örhängen av mamma i alla fall, fina va?!


Lördag

Snart ska jag åka en sväng till Arninge och lämna tillbaka mina skor på skopunkten eftersom de är trasiga. Kanske kan hitta ett annat par som kan följa med mig hem.
Kvällen är rätt så oplanerad men det lutar åt en filmkväll hemma hos Therese.

Glädje

Det här låg i min brevlåda när jag kom hem



Först ett armband från KyssJohanna som jag har vunnit i Carolines julkalender, mycket efterlängtat.
Sen tredje säsongen av Grey´s Anatomy eftersom jag och syrran har kollat klart på den andra säsongen i rekordfart.

Wanted

Vill ha de här skorna nu! Det vill ifs alla andra också så jag lär ju inte få dem. Men hur snygga är det inte?!




Bild tagen från caroline.feber.se

QATAR

Nu är det bokat!! Den 3 april åker jag, Daniel och familjen till Qatar och hälsar på pappas bror. 10 dagar ska vi sola, bada och bara ha det bra! Jag läääängtar!




Man kan ju alltid drömma sig bort!


Onsdag

Det blev inget stan idag i alla fall. Vi ska åka till staden på måndag istället.
Ikväll blir det Body Jam, det är världens konstigaste pass (det nya). Men det blir ganska kul ändå för att det är så knäppt. Hoppas bara inte att det var så fullt som sist. Blev riktigt irriterad senaste gången eftersom det aldrig är någon som vågar ställa sig längst fram. När jag då kommer in i salen finns det bara plats där fram och därför ställer jag mig där. Och vad händer då när passet har börjat och vissa fattar att de inte ser något där bak? Jo då går de fram och ställer sig antingen framför mig eller bara helt i vägen. Jag fattar inte, varför kan de inte bara ställa sig längst fram från början??!!

Who Cares About

Denna tröja fick jag hem på posten idag




Nytt i garderoben


Två sommarlov

På fredag är det exakt 20 veckor kvar tills vi tar studenten!! Jag och Rarra kom fram till att sommarlovet är 10 veckor och det går ju superfort, alltså är det bara två snabba sommarlov kvar som gäller! Jag vet att jag tjatar om studenten men jag kan inte sluta tänka på det. Och jag vet (andrea) att alla tycker gymnasietiden var bäst och att jag kommer längta tillbaka, men just nu tror jag inte att det kommer att ske så därför kan jag inte tänka så haha!

Onsdag

Igår var jag i Täby med Camilla, köpte lite, visar sen.
Idag slutar jag vid två. då ska jag och mina företagsmedlemmar åka in till staden förhoppningsvis och köpa in vår provkollektion av tygskor. Hoppas verkligen att allt går bra så vi kan börja sälja skorna.

Ny vecka

Igår var jag helt slut eftersom jag hade jobbat en massa vilket blev totalt 24 tim förra veckan. Som tur är så börjar jag klockan ett idag och jag tog då chansen att sova ut. Annars är det inget speciellt som händer denna dag, jag ska nog träna lite iaf. Kan även bjuda på en bild på min knäppa katt som jag precis gosat lite med.




Fredag kväll

Gårdagen var mycket trevlig. Den startade hos Rarras mormor där vi åt en mycket god middag bestående av kött och potatisgratäng. Efter mycket snack och snacks åkte vi in till staden. Vi började på Friday´s där vi tog en varsin drink, jag tog en drink med Oreoskakor. Den var riktigt god och jag tvekar på att det var alkohol i den. Efteråt gick vi vidare till Laroy, det var mycket fullt där och stämningen var inte den bästa. Eftersom man knappt kunde komma fram till baren eller få plats på dansgolvet bestämde vi oss för att gå där ifrån. Dagen avslutades med ett donkenbesök och skjuts hem från snälla Daniel.



Rarra, Camilla och Maria på Friday´s med våra goda drinkar (den närmast var min goda drink).


Tekniken blir bättre

Eftersom jag har en så himla smart vän, Andrea, så kan jag nu visa vilka plagg jag menade från H&M tidigare.





Nyheter i min garderob




Inspiration

Har än en gång hittat saker jag vill ha från H&M, konstigt nog så kan man inte kopiera bilderna där ifrån. Det står bara att man kan kopiera bakrunden, nån som kan? I alla fall så har jag hittat ett par zebraleggings och en mintgrön jacka, riktigt snyggt! Jag tänkte köpa dessa två godingar när jag får min nästa lön, har lovat mig själv att inte köpa något till mig själv tills dess. Måste ha pengar till Daniels present, han fyller 21 år om tre veckor, gud vad tiden går fort!!


Sista dagen

Sista dagen på lovet, imorgon börjas det igen ser inte direkt fram emot det. Som tur är kommer varenda dag vara en dag närmare till studenten! Nu är det faktiskt inte långt kvar, vissa tycker att fem månader är lång tid men det kommer att gå fort tror jag :)
Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt och kolla lite på Grey´s, jag är beroende!

Måndag

Nu kom äntligen min efterlängtade Grey´s box. Egentligen har jag inte tid att titta på det idag men jag får väl klämma in nått avsnitt. Jag ska nämligen gratta Rarra som idag fyller 18 år, GRATTIS! Sen börjar jag jobba klockan sex, inte någon höjdare direkt men vad gör man inte för lite pengar?!

Söndag

Ännu en dag har gått och lovet börjar gå mot sitt slut, vill inte det!! Det är så otroligt skönt att vara ledig. Jag har faktiskt varit ganska så ledig från jobbet också vilket gör det bättre. Annat blir det i veckan som kommer då blir det fyra jobbdagar och så börjar skolan på torsdagen. Ska försöka njuta av mina sista lediga dagar.

Puss&Kram


Kjol

Har precis klickat hem den här kjolen från Asos rea.




Tror att den kan bli fin. Eller?


Lördag

Jag har idag varit i Stinsen med Camilla och Therese för att köpa present till Sandra som fyller 19 år imorgon, grattis i förskott! Ikväll ska jag då till Sandra och fira henne lite grann, det är sedan planerat att vi ska ut på krogen men jag tror att jag skippar det eftersom jag verkligen vill bli frisk! Jag är ganska trött på att vara sjuk och vill inte göra något som kan göra mig sämre.


Jaja

Jag sitter här ännu en gång och väntar på posten tror jag, eller så sitter jag bara här och har allmänt tråkigt. Jag har ju fortfarande inte fått mitt paket på posten, hoppas att det kommer idag. Skulle behöva lite att titta på nu när jag har blivit förkyld IGEN, vad är det för fel på mig?!

Juldagen

Och så var det ett nytt år!  Ett år som jag verkligen ser fram emot, så mycket roligt kan hända nu när det är dags för att ta studenten och allt. Jag hoppas att året blir bättre än vad jag förväntar mig.
Gårdagen var mycket mysig med trerättersmiddag och trevligt sällskap. Therese och min efterätt var ju bäst måste jag faktiskt erkänna, vit chokladmousse! Här nedanför ser ni några bilder från början av kvällen.

                               

RSS 2.0