230609

Jag har glömt att berätta att jag och Rarra nu har ett boende när vi kommer till Los Angeles, vi ska bo i Venice Beach! Det var ett mycket bra pris på detta hotell så vi är rädda för att det inte är så snyggt men vad gör det när vi bor mitt på stranden?!

Men nu ska jag börja se över min packning för imorgon åker jag och Daniel till detta paradis..


210609

En lyckad helg med god middag och trevligt sällskap. Blev tyvärr inga bilder för min del då min kamera är borta! Måste hitta den innan onsdag, men jag förstår inte var den har tagit vägen den måste ha fått egna ben. Resten av helgen har bestått av jobb men nu är det avklarat så nu blir det inget mer jobb förns i juli, skööönt :)

Yes

Dessa skor har jag kollat på ett långt tag och när jag sedan såg att det var rea och bara kostade 198 kr passade jag på. Och det satt perfekt!!


170609

Sitter just nu och jobbar eller inte direkt jag har inte så mycket att göra för tillfället. Nu längtar jag verkligen till min och Daniels utomlandsresa, jag vill ha sol, bad, god mat och lite sommarkänsla. Nu är även resan till Gotland bokad, vi åker den 14 juli :) Imorgon blir det ett besök på Kilroy för att boka boende i LA. Mycket resor nu vilket jag verkligen gillar och ser fram emot!

Underbart

Om en vecka och någon dag befinner jag mig här...


150609

En helg full med jobb och regn, då blir man utmattad! Idag är jag ledig men imorgon ska jag nog jobba på mammas jobb. Denna dag bjuder inte på något speciellt ska bara vara hemma och ta det lugnt.

Rött

Idag har jag haft ännu en sysslolös dag men eftersom jag jobbade igår så var jag inte lika rastlös idag. Jag har fixat och trixat lite, bl.a har jag gjort om mina jeans till shorts. Vad tycks? :)


090609

Det är inte bra att vara ledig. Det går ju åt mycket mer pengar! Speciellt när det är så här tråkigt väder, jag surfar bara runt på alla internetbutiker och klickar hem allt. Men pengarna är snart slut så det är tur att jag ska jobba på mammas jobb imorgon. Annars är det inte mycket som händer, blir väl lite träning sen...

070609

Min första helg som arbetslös haha, eller njaa extraarbetare. Alla påminner mig om att jag faktiskt ska vara glad över att jag har ett jobb som visserligen bara är ett extrajobb men jag ska inte klaga. Det är bara det att jag kommer bli sååå rastlös! Men imorgon är det dags att ringa Grönan för fjärde gången, jag undrar verkligen vad de håller på med och jag har verkligen gett upp hoppet om ett jobb där, men det skulle vara kul! Annars blir det en slapp sommar med lite jobb på macken och på mammas jobb. Om ni har ett jobb på lager, give it to me!!

STUDENT 2009

Då var den stora dagen över och jag är supernöjd! Jag vill tacka alla som var med mig igår och förgyllde min stora dag.

Jag är även supernöjd med alla mina presenter, tack alla! Speciellt tack till min underbara familj som gjorde världens godaste mat och gav mig den bästa presenten jag kunde få, ett guldhalsband och dollar till min resa till USA. Ni gjorde min dag till den bästa!
Med det svenska kronorna jag fick har jag nu köpt en resa med Daniel till Rhodos den 24 juni. Alltså åker vi om två och en halv vecka, det ska bli sååå skönt!


GUBBSKIVA
RSS 2.0