310309

Idag blev det en sväng till stan då jag och Rarra skulle besöka Kilroy. Väl där möttes vi av en supetrevlig kille som tipsade oss om ett hostel (?) som låg i Venice Beach nära Santa Monica. Det lät faktiskt superbra och jag tror att vi har bestämt oss för det men det blir bokning senare. Nu är det "bara" fem månader kvar :D
En mycket trevlig och solig dag tycker jag att det blev!




MONKI

Denna kombination funderar jag fortfarande på. Jag provade den i söndags men kunde inte riktigt bestämma mig. Känns så bakåt i tiden att sätta på sig en magtröja men det kan ju verkligen bli snyggt om det är lite brunt skinn som syns under och inte det bleka skinnet som finns där nu. Vad tycker ni om denna kombination? Ska jag köpa den i stan imorgon?


Hej

Jag skickade tillbaka min klänning från Asos i alla fall, insåg att den verkligen inte levde upp till mina förväntningar. Snart är det träning som gäller, ska bli riktigt kul då det är ett nytt steppass.
Sitter för tillfället och lyssnar på den akustiska versionen av Hope and Glory med Måns, riktigt fin och sådär passande lugn låt, LYSSNA HÄR!

Det här hittade jag i min garderob



300309

Fullspäckad helg som sagt och jag hann klämma in en shoppingtur igår :) Dessa kom med mig hem..



Även ett par superhäftiga solglasögon men jag hade ingen bra bild på dem så ni får se dom någon annan gång, kanske efter min resa eftersom de säkert kommer att användas flitigt!

Fick även hem min klänning idag som jag tänkte ha till studenten men den var inte som jag hade tänkt mig. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om den var häftig eller ful. Typiskt säger jag bara men jag får se...


270309

Då var det snart helg igen då och det känns som att jag kommer att ha fullt upp! Som sagt mest jobb men jag ska försöka att klämma in någon shoppingtur på söndag om jag orkar :)

Nu är det bara en vecka kvar..

260309

Inte mycket action idag och vi kan inte sluta prata om allt som har med studenten att göra. Vi kan fortfarande inte fatta att tiden kan gå så fort. Ikväll blir det till att plugga på mitt tal, JAG HATAR TAL!!
Sedan är det helg och kan man se fram emot det? Nej, för jag jobbar i princip hela. Men jag kan se fram emot nästa vecka och veckan efter och veckan efter det.... Bara morgondagen försvinner fort så är jag lugn :)

Klänning

Nu har jag beställt hem min studentklänning!! Vad tycker ni?


Värmen

Saknar min sötnos som för tillfället befinner sig i värmen i Barcelona. Jag vill också! Men snart åker vi tillsammans :)


250309

LÖÖÖÖN! Den är väldigt efterlängtad då jag förra månaden betalade av en skuld till mamma för min USA-resa. Men jag har fortfarande lite kvar att betala till mamma men den här månaden ska jag tänka smartare. Det första jag ska ha är en ny bikini som jag kan ha i Qatar. Sedan ska jag planera lite, i alla fall bättre än förra månaden så att jag har lite pengar kvar att leva på i slutet av månaden.

BE MINE

De här skorna skulle jag vilja ta med mig på påsklovet, såå snygga!



Bild tagen från Fashiongirl

240309

Sitter här och skriver på mitt tal som är så gott som klart, men bra vet jag inte om det är. Jag har inget speciellt att göra idag utan ser mest fram emot lov och annat roligt :)

Vårigt

Även fast våren försvann igår när snön föll ner kom den tillbaka i min brevlåda idag i form av en blus! Jag älskar den!



Första användningen av denna blir nog i Qatar då den är väldigt tunn för vårat kyliga väder.

220309

Då var det söndag igen och ännu en helg har gått så fort så man hinner inte ens märka att det är helg. Det enda som står på schemat idag är Body Combat. Jag borde även börja fundera på mitt tal men jag har verkligen ingen lust att tänka på det.

USA

Om lite mindre än ett halvår åker jag och Rarra till USA i en månad och jag längtar så enormt mycket!


210309

Gårdagen var mycket trevlig och filmen var lite töntig men den var underhållande och lite skratt blev det :)
Nu har jag precis kommit hem från en promenad på en och en halv timme med Rarra. Vääldigt skönt att kunna gå ute på torr mark istället för på bandet. Ikväll blir det en myskväll med Daniel med film och god middag.

200309

Äntligen är veckan över och jag vill verkligen inte tänka på nästa vecka som inte bjuder på mycket roligt förutom löning. Nu är det i alla fall helg och jag har klarat av det näst sista arbetet i Internationell Ekonomi, nästa är på min födelsedag och då är det inte mycket kvar.
Ikväll är det bio med vännerna som gäller. Vi ska se "En shopaholics bekännelser" som jag har hört ska vara ganska töntig men jag hoppas att den är underhållande ändå. Jag vet redan nu att den inte kommer att vara bättre än boken så jag har inte så höga förväntningar.

190309

Nu är det mycket att göra. Jag som är van vid att inte göra någonting, de senaste veckorna, blir trött!!
Veckorna kvar till påsklovet kommer att bli stressiga och idag hade jag matteprov, imorgon ska jag skriva uppsats, suck!

NEXT

Idag fick vi t-shirtar med det här trycket! Ännu ett bevis på att det inte är långt kvar, jag lääängtar!


Skor, skor, skor

Jag hittade ett par skor på Nelly liknande ett par skor som jag har visat förut, men dessa är till ett betydligt vänligare pris. Men de dyrare var ju såklart lite snyggare, eller vad tycker ni?!


170309

Sitter här och funderar på lite allt möjligt, mest på att tiden går så fort. Nu har vi ganska mycket framför oss innan påsklovet. Jag hoppas verkligen att tiden går fort tills lovet då det inte är så roliga arbeten jag måste göra. Men efter det kan tiden gå lite långsammare då man förhoppningsvís njuter av solen och högre temperatur :)

Långt eller kort?





När jag ser de här bilderna blir jag bra sugen på att sätta i extensions igen, men jag fick det för så bra pris och vill inte ens tänka på hur dyrt det egentligen är. Nån som kan tipsa mig om någon billig salong i Sthlm?
Och självklart lockar ju sommaren mer än någonsin när man ser den undre bilden från Mallorca.

140309

Igår kväll var jag och mina vänner på Royal Garden. Det var mycket trevligt och vi hade en rolig kväll med mycket dans som vanligt. Jag invigde mina skor från Monki och de var riktigt sköna, fick inga skavsår och inte så värst ont i fötterna. Det blev en hyffsat tidig kväll då både Rarra och Therese skulle jobba idag, vi fick även skjuts av min snälla mamma om vi åkte hem lite tidigare så vi åkte hem runt två.
Idag ska jag och Daniel åka en sväng till Täby C tror jag och sen ska vi nog kolla på melodifestivalen. Det blir en skön lördagskväll.


Fredag den trettonde

Idag är jag ledig, igen! Det är många som undrar om jag verkligen går i skolan och jo det gör jag. Men jag förstår inte vad dom tänker med där för vi har ingen lärare så då vet vi inte vad vi ska göra och då är vi hemma och slöar istället. Vad ska jag hitta på idag då? Jag har ingen aning, inga planer alls faktiskt. Har planer för kvällen men det är ju långt kvar tills det blir kväll.


Student?

Jag satt och funderade lite på vad jag ska ha på mig när jag tar studenten i vår och hittade då den här klänningen från ASOS. Vill ha den vita, tog bara med de andra bilderna så ni verkligen kunde se hur den såg ut. Vad tycker ni? Skulle den kunna passa? Fast om jag beställer den nu så kanske jag inte vill ha den sen det är ju ett tag kvar. Men jag får fundera lite på hur jag ska göra.


120309

Eftersom jag jobbade igår var jag väldigt trött imorse när jag skulle gå upp. Men jag pallrade mig upp till den första lektionen och nu är jag hemma igen då vår nästa lektion börjar klockan två, såå onödigt! Annars har jag inga planer för denna dag.



110309

Sitter här än en gång på datorbaserad redovisning och väntar. Just nu väntar jag på att läraren ska kopiera upp ett papper åt mig vilket har tagit 25 min av lektionstiden. Jag klarar inte av långsamma människor, allt ska gå snabbt annars får det va!
Igår tog jag en sväng till gymmet helt ensam för första gången typ. Det var faktiskt skönt och 30 min på löparbandet gick fort och när jag skulle gå av det var det lite svårt att gå, har ju inte sprungit så länge sen jag vet inte när. Men skönt var det i alla fall.

Vårkläder

Dessa två plagg har jag nyss beställt hem från H&M men som alltid tar det ett tag för kläderna att komma. Det är ett litet minus med H&M tycker jag, men man kan ju inte låta bli de har ju så snygga kläder till så bra priser. Båda plaggen kostar 198 kr, som hittat! Skulle även beställa hem ett par skor men de skulle inte komma förns i juni (!) så jag struntade i dem.


100309

Gårdagen spenderades hemma hos Rarra. Jag och Sandra sov där då vi skulle kolla på skräckfilm på kvällen. Sandra hade varnat att filmen var riktigt läskig men det kan jag väl inte hålla med om. Jo den var läskig men jag har sett värre.
Det var i alla fall en mysig kväll men en morgon full av snö var inte lika kul. Jag är så trött på vintervädret nu!

Vitt är hett

Den här från Glitzy ska jag köpa när ekonomin tillåter. (Kostar dock 600 kr vilket är lite dyrt så jag ska se om jag hittar någon liknande)


Nytt

Titta vad jag hittade i brevlådan, en kavaj från H&M. Jag tycker det är så himla snyggt med kavaj på andra men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om kavaj på mig själv. Själva kavajen i sig är ju supersnygg och jag tror att jag ska behålla den för att vänja mig. Vad tycker ni?


Halsbandet som ni skymtar köpte jag i lördags på MQ :)


090309

Jag sitter nu på en lektion i datorbaserad redovisning vilket är den mest onödigaste och ostrukturerade kursen jag någonsin haft. Vi har haft massor av olika vikarier och vi har nu fått ännu än och måste göra om allt från början, kul va?!
Men snart ska vi kolla på skolans musikal vilket ska bli väldigt kul, har köpt lite dyrt naturgodis till det som jag ska gotta mig med.
Resten av dagen har jag och några vänner planerat till något väldigt trevligt men det kan jag berätta mer om sen.

080309

Ikväll blir det godis och Beck, tycker att jag förtjänar det efter 17 timmars arbete!


Fullt upp

Gårdagen blev minst sagt fulbokad. Jag jobbade på morgonen och när jag kom hem följde jag med mamma till Täby C. När vi väl var där ringde Daniel och frågade om jag ville följa med han och hans familj till stan så jag följde med dit. Väl där blev det middag och bio. Vi såg "Män som hatar kvinnor", den var väldigt spännande men även obehaglig. Vi kom hem vid 11-tiden och då var det läggdags som gällde eftersom jag gått upp och jobbat vid 7-tiden. Nu är det snart dags för jobb igen, 12-16. Sen får vi se om jag orkar med träning men jag tvivlar.


Ha en trevlig kväll

Nu ska jag snart äta lite sedan är det jobb som gäller. Känner mig otroligt otaggad när alla andra får sitta hemma och ha en mysig fredagskväll. Men det är bara att stå åt då de två nästkommande helger är helt jobbfria. Men usch, jag kan inte sluta tänka på att jag ska gå upp klockan sju imorgon bitti för att öppna på den där macken. Men vad gör man inte för lite pengar, right?!

More to me

Det här skärpet och jeansjackan hittade jag på Ginas hemsidas inspirationsida. Någon som sett dem i butik? JAG VILL HA!


VILL HA



Tror nog att jag beställer hem den inom en snar framtid...

060309

Idag är jag ledig!! Fast jag jobbar ju faktiskt ikväll men jag är helt sysslolös fram till klockan sex. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men det blir nog inte så mycket som händer. Jag har lovat mamma att städa lite så det får jag väl göra :)

Vår? Ja tack

Så här ser mina nya kläder ut tillsammans. Men det kan jag ju inte ha på mig nu eller jo, men inte skorna. Oooohh jag vill ha vår nu!!



Det nya

Det var det här som följde med mig hem igår, skorna är från Monki och resten från MQ :)


Javisst

Jag glömde att säga att jag även hann med att klippa mitt slitna hår idag. Vad tycks?


040309

En fullspäckad dag som började med en lektion 8.20 i skolan. Vi ska ha en redovisning imorgon som vi har gjort på två lektioner, så sjuukt lite tid! Jag och Rarra åkte sedan till mig och gjorde lite lunch då vi skulle gå på yoga vid 12. Efter yogan var det staden som stod på schemat. Ett mycket lyckat besök må jag säga. Jag gav ut hela 14 CV:n till olika affärer och kommer nu att hoppa till varenda gång något okänt nummer ringer. Några påsar fick även följa med hem men jag kan tyvärr inte visa vad som finns i dem än eftersom Daniel lånade min kamera imorse. Han kanske kommer hit ikväll men annars så får jag visa dem imorgon.
Hoppas att ni har haft en trevlig dag! :)



Vårtecken

Nu fick mitt svarta nagellack åka bort eftersom jag haft det hela vintern nästan. Dags för lite ljusare färger tycker jag :)


Wanted


From Intermix and way to expensive for me

030309

Nu befinner jag mig på mammas jobb och hon har inte riktigt hunnit ge mig arbetsuppgifter än så jag sitter bara här framför datan och tar det lugnt. Vi får se vad dagen har att erbjuda.

Glassiga bågar

Jag tycker att dessa solglasögon är så söta. Funderar på att beställa hem ett par. Har redan beställt ett par lite mer diskreta solglasögon. Men det är svårt med just solglasögon för man vet ju inte om de passar. Jag ska nog beställa ett par av dessa färgglada innan resan. Då är frågan, vilken färg ska jag beställa?!


020309

Ganska så slapp dag liksom hela veckan. Imorgon är jag ledig från skolan så då är det lite extrajobb hos mamma som gäller. Snart är det step som gäller, känns som att jag inte tränat på länge fastän jag har tränat nästan hela förra veckan. Annars har jag inte så mycket annat att dela med mig av.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en veckas åkning i Vemdalen. Det har varit en väldigt mysig vecka och det är alltid skönt att komma bort ett tag. Här kommer några bilder...



















RSS 2.0