290509

Nu är det bara en vecka kvar!!

260509

Ännu en mysig dag med sol! Rarra och jag köpte lite kinamat och melon och satt och hade det bra på min altan. Allting blir bara så mycket bättre när solen skiner. Solade även lite på min studsmatta där jag tillslut somnade och vaknade sedan av att min arm också hade somnat, inte så skönt.
Jag väntar fortfarande på att Gröna Lund ska ringa och för varje dag som går får jag en starkare känsla av att jag inte kommer att få jobbet men vi får se...

250509

Åhhh underbara dag! Man kan inte vara på dåligt humör när man vaknar till solsken och får äta frukost ute i solen. Hela helgen har det varit dåligt väder och jag känner att det verkligen påverkar humöret för idag när solen skiner är humöret på topp! Dagen skulle vara ännu bättre om jag fick dessa söta från Zara...Bild tagen från Filippa


240509

Nu var denna helg över men det gör inte så mkt då de närmaste två veckorna kommer att vara som en enda lång helg :)
Det gäller bara att hitta på något varje dag då vi inte har något att göra i skolan, men det ska nog inte vara några problem!

220509

Långheeelg, alltid trevligt! Skulle ha varit betydligt trevligare om jag inte skulle jobba 15 tim i helgen, ucsh! Jag hoppas verkligen att jag får jobbet på Grönan, får reda på det nästa vecka. Om jag skulle få det jobbt så hoppas jag verkligen att det är kul för lönen är inget att hurra för, jaja det är bara en sommar trots allt om jag skulle tröttna.
Som jag skrev tidigare hade vi vårt sista stora arbete och redovining i onsdags och det gick bra men framför allt känns det otroligt skönt, för skolarbetet är i princip över!! :) Bara två veckor kvar... Nu saknas bara denna:


180509

Ny vecka, nya tag! Ja, det kan man verkligen säga då vi håller på med vårt sista stora arbete som ska redovisas på onsdag. Efter det är det inte mycket kvar, wooohoo :)
Imorgon ska jag på arbetsintervju på Gröna Lund och jag hoppas verkligen att det går vägen. Det är en gruppaudition på 3 tim så jag är lite tveksam.. Men det skulle ju verkligen vara såååå bra för då lär jag har pengar så det räcker till USA :)

140509

Idag är det plugg som gäller då jag ska göra klart min projektrapport och imorgon är det nationella i matte C, usch! Annars känns det som om veckan bara har flugit förbi och det är väl både positivt och negativt. Närmare studenten men tiden får inte alltid gå så fort för då rinner ju allt roligt iväg också haha.

Love

Det här blir mitt nästa köp, visst är den söt?!


Skräck blev det

Kan man bli fulare?! haha. Men jag och Rarra gick iaf in för det och för det fick vi många kommentarer :)


Sista skivan

Ikväll är det Sp3ds skiva som gäller och det ska bli riktigt kul då det är den sista skivan jag ska gå på. Min utklädnad får ni se imorgon på bild, men det kommer att bli bra :)

Idag fyller jag 19 år!

Det ska inte firas speciellt mycket då jag har firat på både lördagen och söndagen. Men det är alltid trevligt att bli väckt på morgonen med sång och paket :)

100509

Gårdagens tjejmiddag var mycket trevlig och jag tycker att jag hade lyckats med min lilla matlagning haha. Jag hoppas i alla fall att alla hade det lika trevligt som jag hade.
Idag är det fika för släkten som gäller, jag tror att jag egentligen borde börja baka nu men jag skulle vilja se Robinsson också men det blir nog en blandning :)

080509

Ikväll ska jag och Rarra gå och kolla på när min syster dansar på Sway. Ska bli kul att se vad de som jag dansade med för ett år sen har åstadkommit också :)
Efter det tror jag att jag och Daniel bara ska ta det lugnt hemma med någon film.
Imorgon är det tjejmiddag hos mig som gäller, vi ska fira att jag fyller år på måndag. Det ska bli

050509

Min morgon har bestått av att ringa runt till jobb jag har sökt och även ringa till de butiker som jag vill jobba i. Men det verkar hopplöst!! Jag vägrar att stå utan jobb till sommaren men jag är mycket rädd att det kommer bli så. Okej, jag har alltid macken men det är ju bara extra då jag tackade nej till att jobba några veckor heltid, dum som jag är! Finns det inte någon som har ett jobb till mig?! :)


040509

Superskön vecka framför mig och endast 32 dagar kvar till studenten! Det hade varit en bättre dag om det inte regnade. Denna vecka är rätt så fullspäckad vilket jag tycker är bra då jag slipper bli rastlös. Den här dagen har bestått av ett sista matteprov som jag gjorde nyss, gick ganska bra, och nu är det bara nationella kvar sen är det slut! Ska, förhoppningsvis, också få reda på mitt resultat i svenska nationella. Efter det är det hemgång som gäller och ikväll har jag lovat Daniel att kolla på deras fotbollsderby, någon som vill följa med?!


Mösspåtagning


RSS 2.0